Ord der skaber forandring
Aggerbeck Kommunikation drives af freelancejournalist og sundhedsjournalist Annette Aggerbeck. Jeg har over 20 års erfaring inden for journalistik og kommunikation. Min unikke styrke som freelancejournalist er, at jeg ikke blot har en uddannelse som journalist, men også er cand. jur. og eksamineret psykoterapeut. Mit kendskab til samfundsforhold og min grundighed i måden at arbejde på […]Aggerbeck Kommunikation drives af freelancejournalist og sundhedsjournalist Annette Aggerbeck. Jeg har over 20 års erfaring inden for journalistik og kommunikation.

Min unikke styrke som freelancejournalist er, at jeg ikke blot har en uddannelse som journalist, men også er cand. jur. og eksamineret psykoterapeut.

Mit kendskab til samfundsforhold og min grundighed i måden at arbejde på som jurist har en afsmittende effekt på mit nuværende arbejde som freelancejournalist og sikrer høj kvalitet i de artikler og tekster, jeg skriver og redigerer. Jeg formår at gøre det komplicerede let forståeligt for målgruppen. Ud over at være en sproglig og grammatisk stærk formidler med sans for vinkling, er jeg også meget optaget af at levere fejlfrie tekster indholdsmæssigt.

At jeg også sideløbende med mit arbejde som journalist har uddannet mig til psykoterapeut har den store fordel, at jeg har et indgående kendskab til den menneskelige psyke, der gør mine interviews dybdegående og vedkommende. Jeg brænder for at lave artikler og tekster, der gør en forskel. Og det er vigtigt for mig at behandle såvel kunder som kilder ordentligt.

Back
Skip to toolbar