PR- og kommunikation

Redaktionel omtale i ugeblade, magasiner, aviser, tv og radio

Det er langt billigere og meget mere effektivt at få redaktionel omtale end at bruge penge på at annoncere. Samtidig skaber redaktionel omtale en anden troværdighed end en annonce. Jeg hjælper små og store virksomheder med at komme i ugeblade, magasiner, aviser, tv og radio. Sammen lægger vi en strategi for pressekontakt, så vi får dit budskab ud over rampen. Jeg finder en eller flere relevante vinkler på dit budskab, der gør din virksomhed synlig i medielandskabet.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

 

Årsberetninger og rapporter

En god årsberetning handler ikke kun om året, der gik, men peger også fremad. Den skal både profilere og brande virksomheden eller organisationen og dermed også fungere som et strategisk værktøj. En årsberetning skal ikke blot skabe tilhørsforhold og stolthed internt, men også synliggøre og brande både resultater og visioner eksternt. Og ikke mindst føre til gode historier i pressen.

Få lavet en årsberetning med et menneskeligt præg, der interesserer læseren, i stedet for en årsberetning med lutter tørre informationer og tekster skrevet i et vanskeligt forståeligt kancellisprog. Ofte bruges store ressourcer på årsberetninger, som ingen gider læse. Jeg producerer en fokuseret årsberetning med et overordnet tema og en brugervenlig struktur, læseværdige interviews med kilder og vedkommende case-historier mm.

Mit speciale er sundhedsområdet og psykologi. Jeg er også cand.jur. med erfaring fra Justitsministeriet, før min uddannelse til journalist. Jeg tager derfor også imod bestillinger af tekster af juridisk og økonomisk karakter.

Bestil også rapporter hos Aggerbeck Kommunikation. Jeg udfærdiger forskellige former for rapporter, hvor jeg organiserer og bearbejder de givne informationer, så de formidles optimalt for målgruppen.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

 

Webtekster

Vi læser tekster på en skærm på en anden måde, end når vi læser trykte tekster – det foregår langsommere, og vi kan ikke læse så meget ad gangen. Tekster til nettet skal derfor udformes på en særlig måde for at være fængende.

Jeg hjælper små og større virksomheder med at skrive webtekster. Jeg redigerer også eksisterende tekster, og sørger for at stavning og tegnsætning er i orden, så læseoplevelsen ikke spoleres. Jeg tilbyder også at skrive effektive blogs.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

 

Hjemmesider:

Mange hjemmesider har et flot layout og et vigtigt budskab, men forstyrres af forkert stavning, grammatiske og sproglige fejl. Jeg hjælper med at få budskabet til at stå klart uden forstyrrende fejl ved at redigere og korrekturlæse din hjemmeside.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

 

Kurser og undervisning:

Jeg holder kurser for private, virksomheder, offentlige instanser, foreninger, skoler, gymnasier…

Siden opdateres løbende med nye kurser.

 

Eksempler på kurser:

 

 Skriv bedre tekster!

Du lærer at skrive levende tekster i et letforståeligt og godt sprog, som klart formidler dit budskab.

På kurset lærer du blandt andet at:

  • Skrive specifikt til din målgruppe
  • Vinkle din tekst, så budskabet står klart
  • Opbygge teksten og strukturere indholdet
  • Konstruere sætninger i et varieret og aktivt sprog
  • Undgå grammatisk forstyrrende fejl

Tilmelding/spørgsmål til kurset

 

Skriv til nettet!

På kurset får du viden om, hvordan du skriver interessante og effektive tekster til nettet. Du får viden om, hvorfor der stilles andre krav til tekster på nettet end til trykte tekster. Du vil også blive klogere på, hvad der skal til for at blive læst af mange, når du skriver til nettet, intranet eller laver nyhedsbreve.

Tilmelding/spørgsmål til kurset

 

Kontakt Aggerbeck Kommunikation v/Annette Aggerbeck for at få skræddersyet et kursus, som dækker netop jeres behov. Send en mail til annette@aggerbeck-kommunikation.dk eller ring 41 62 42 32.

 


Back
Skip to toolbar