Recommendations
Sådan siger kunderne: Jeg har arbejdet sammen med Annette Aggerbeck, da jeg var redaktionschef på Psykologi. Hun skrev artikler om selvudvikling og har med sin baggrund som psykoterapeut fingeren på pulsen og et stort netværk. Annette sendte altid gode ideer og afleverede til tiden. Hun mestrer at gøre en artikel både brugbar og informerende og […]Sådan siger kunderne:

Jeg har arbejdet sammen med Annette Aggerbeck, da jeg var redaktionschef på Psykologi. Hun skrev artikler om selvudvikling og har med sin baggrund som psykoterapeut fingeren på pulsen og et stort netværk. Annette sendte altid gode ideer og afleverede til tiden. Hun mestrer at gøre en artikel både brugbar og informerende og at være i øjenhøjde med læserne.

- Psykologis redaktionschef Charlotte Haase

Det har altid været et rigtig godt samarbejde med Annette om artikler til Sundhed – ikke mindst på grund af hendes fagligt stærke tilgang til sundhedsstoffet. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med en så dygtig freelancer som hende, og jeg har set frem til at læse hver af Annettes altid velskrevne og velresearchede artikler.

- Magasinet Sundheds redaktionschef Lea Pagh

Det er virkelig spændende læsning!! Og jeg synes virkelig, at du er sluppet godt fra at formidle et utrolig kompliceret emne på en klar og forståelig måde.

- Netdoktor.dk’s redaktør Sille Kristine Rasmussen om artiklen "Immunterapi som behandling af kræft", også bragt i Sygeforsikringen Danmarks nyhedsbrev Nyt & Sundt på sygeforsikring.dk

Tak for dit tema. Jeg synes, det er rigtig godt og ærligt.

- SØNDAG’s redaktionschef Ulrika Svedborn Jensen om temaet ”Vokset op med psykisk syge forældre”

Back
Skip to toolbar